Leder- og medarbeidertrening

Leder- og medarbeidertrening

Hvorfor skal bedriften bruke tid og penger på å trene sine ansatte? De har jo fått jobben fordi de allerede er kvalifisert. Eller er det noe som kan utvikles og forbedres? Idrettsutøvere trener ukentlig, de aller beste trener hver dag. Selv verdensmestere trener, kanskje til og med mer enn alle andre. Det finnes alltid noe de kan forbedre, et behov for å holde eksisterende kunnskap og form ved like, og en nysgjerrighet for å finne nye måter å løse oppgavene på. Et eksempel på hvordan toppidrettsutøvere tenker er den tidligere suverene svenske alpinisten Ingemar Stenmark, som etter over 70 seire i verdenscupen justerte vinkelen på sine bindinger med ca 1 mm, noe som gjorde at han måtte trene inn en ny svingteknikk. Det førte til at han fortsatte å vinne, lenge etter at konkurrentene hadde tatt ham igjen.

Toppidrettsutøverens jobb er å prestere og gjøre sitt beste – hver gang de møter til konkurranse. Derfor trener de, og derfor prøver de ut nye måter å gjøre ting på!

Kan bedriftsledere lære noe av dette? Ja, hvis de er nysgjerrige og åpne for endring – og legger forholdene til rette for trening!

Center To Improve – en arena for inspirasjon og ferdighetstrening

Vi skal være en foretrukket leverandør av tjenester som bistår ledere og ansatte til å bli sitt beste jeg.

  • Vi støtter, utfordrer og legger forholdene til rette for en åpen, ærlig og trygg treningsarena.
  • Vi skreddersyr opplegg for bedriften og enkeltpersoner, og følger opp underveis.
  • Vi deler vår kunnskap og erfaring.
  • Vi bidrar til å skape arbeidsglede og flere vinnere.

Kontakt oss for en uforpliktende og energigivende prat!