Din personlige verktøykasse

Din personlige verktøykasse – en unik ressurs!

I dette foredraget bruker vi begrepet «personlig verktøykasse» som metafor for alt det du kan og alt det du har opplevd hittil i livet. Den kunnskapen og den erfaringen DU har er det ingen andre i hele verden som har. Du er unik! Hvordan velger du å bruke verktøyene dine og hva gjør du for å supplere og sortere i verktøykassen, er et av spørsmålene vi stiller?

Svært mange av oss bruker de verktøyene som vi kjenner best og er mest fortrolige med. Er det de mest effektive, eller må vi trene oss i å bruke andre verktøy, eller til og med skaffe oss noen nye?

Målsetningen med dette foredraget er at deltakerne skal øke sin bevissthet og selvfølelse med hensyn til at de kan og vet så mye mer enn det de bruker til daglig, samt å øke nysgjerrigheten for å utforske hva som mangler i verktøykassen for å lykkes.

Vår foredragsholder Ulf Deinoff, som selv har vært leder og motivator i over 30 år, deler på en humoristisk måte med seg av sin erfaring for å skape et større engasjement hos deltakerne for å bruke mer av seg selv, lære mer og dele mer.

Varighet: 60 eller 90 minutter